Underbara sommar

Tänk att få ha så underbara vänner som jag, dem betyder så himla mycket för mig. Vi har det alltid roligt ihop och det som är det mest underbara är att vårt gemensam intresse är så stark. Vi älskar motorsport allihopa. 
Varje söndag tar vi med oss hojarna ut på landsvägarna uppåt eller nedåt i vårt avlånga land. Vi brukar köra ungefär tio till tjugo mil en väg och sen äta något gott och sedan ta oss tillbaka till vår gemensamma hemort. Förra söndagen var inget undantag, vi hoppade upp på hojjarna och gasade iväg i sensommarsolen. Jag kände den ljumma värmen och satt och njöt och tänkte på den fikapaus jag lovat herrarna om efter en timme ungefär. Jag hade nämligen råkat nämna att min sons lille pojk spelade fotboll i det ortens lag och att de under sommaren sålt kakor för höstens lag resa till Danmark. Därför hade jag köpt ett par lådor kakor så dem kunde tjäna pengar till laget. Plus att vi fick oss något gott att äta under vara turer. Win win skulle jag säga.

Herrarna i sällskapet blev nöjda över både kakor och kaffe som jag bryggt hemma, ni njöt alla milen och vi ville absolut inte tänka på den höst och vinter vi har framför oss utan vårt gemensamma intresse på hojarna.