Sunoff

Som vi har skrivit tidigare så har vi investerat i nya ytterdörrar till hela föreningen, beslutet togs med en budget som vi trodde skulle räcka rejält och det gjorde den verkligen. Vi lyckades till och med att få en hel del pengar över som föreningen skulle komma överens om vart de skulle placeras.

Jag har under alla mina år förespråkat för styrelsen om att de solskydd som sitter på fasaderna inte räcker till eller är utslitna. Därför tog jag saken i egna händer och tog i kontakt med några företag som säljer och installerar soslkydd. Jag upptäckte att det fanns väldigt mycket olika bolag som arbetade inom denna branch, men tillslut lyckades jag nå fram till en fantastisk säljare på SunOff. Denna säljare hjälpte mig med ALLT, han gav mig prover på olika väv och markiser samtidigt som han pedagogiskt förklarade vad som var fördelar kontra nackdelar med de olika markiserna. 

Peter som säljaren från SunOff heter gav mig en offert som jag skulle ta med mig till min förening och jag bad om att få återkomma nästkommande vecka för ett besked. Priset på offerten var några tusen över den summan som blev över från ytterdörrsbytet. Dock har jag en fantastisk förmåga att övertyga människor om det är någonting jag verkligen vill ha. 

Sagt och gjort, jag bokade in ett möte med styrelsen och la upp alla mina argument. Givetvis fick jag en del motargument som jag lyckades tackla väl och redan på plats hade jag lyckats få en signatur och en budget för detta projekt. 

Nu kommer medlemmarna i föreningen bli nöjda över att byggnaderna får helt nya Screenmarkiser från SunOff i en snygg svart färg som passar utmärkt mot fasaden.