Sprillans nya sportfiskeglasögon

Hej sportfiskare!

Den 15:e april drar laxfisket i Jonseredsvattnet i Säveån igång och det är något jag verkligen ser framemot. Till er som inte varit vid gamla Jonsereds Fabriker där Säveån strömmar igenom kan jag bara skriva att jag varmt rekommenderar er att besöka denna vackra plats.

De vackra bokskogarna, Jonsereds trädgårdar och möjligheten till en riktigt god fika är alla  härliga upplevelser utöver det fina laxfisket som finns i detta område.

Glöm inte att du behöver köpa fiskekort för att få fiska i området.

Den 15:e april kommer jag stå redo med spöet i hand med en förhoppning att få upp så många laxar det bara är möjligt, skall bli kul att se hur bra det går. 

Denna vår är jag också “dopad” med ett par nya sportfiskeglasögon som ökar såväl kontrast som skärpa men också ger ett behagligt ljus för ögonen. Om allt vill sig väl så inbringar dessa lite välbehövlig fiskelycka, något jag varit utan den senaste tiden. Skämt å sido, det viktiga är att man skall ha det skönt och kunna njuta när man är ute och fiskar och här tror jag att mina nya glasögon kan hjälpa till avsevärt.

Det fina med dessa glasögon är att de inte bara är bra, de ser dessutom riktigt bra ut och fungerar lika bra på stan som vid vattenbrynet. Jag skall försöka få upp någon bild så får ni själva bedöma vad ni tycker.

Ser fram emot att få höra era åsikter i frågan. Nu laddar vi för laxpremiär!