Snusen för den starka

Har du också snusat länge och börjat känna att kicken inte är densamma längre? Asså jag har snusat sen jag va typ 14 år och behövde verkligen hitta någon snus som var starkare än det jag hade då. Mitt snusande började som sagt när jag va 14 och såg min storebrorsas dosa på hans skrivbord. Morsan och farsan var okej med att han snusade liksom så det va ingen big deal hemma. 

Jag blev riktigt nyfiken på varför han alltid skulle gå till bensinmacken på kvällarna för att köpa en ny dosa, det verkade liksom fett onödigt att slösa så mycket pengar. Jag fattade först inte ens hur man öppnade dosan men när jag tillslut fick upp den tog jag en prilla och la den under läppen. Vilken sjuk kick jag fick va! Jag sprang längs väggarna och dansade sönder i flera timmar. 

Det var där jag visste att jag skulle bli en torsk för snus. Redan vid mitt livs första prilla kände jag av en sån enorm eufori och jag visste direkt att jag inte skulle kunna sluta. När brorsan kom hem frågade jag honom tyst ifall jag fick hänga med honom när han skulle till macken för jag också ville ha en dosa. Motvilligt gick han med på det och han bjöd mig till och med på min första dosa!

Det va många år sen nu. Numera kan jag bara snusa den starkaste sorten för att få någon form av kick. Går jag utan snus i så mycket som en timme blir jag helt stissig. Men jag började nyligen med ett nytt märke som heter Siberia. Jag hittade dom när jag va inne på SnusMe och kollade igenom deras utbud. Deras hemsida har allt möjligt och snusen levereras direkt hem till dörren! Men Siberia är utan tvekan mitt nya favoritmärke. 

En prilla av siberia ger mig samma känsla som första gången jag snusade, värsta kicken! Tycker verkligen ni som läser detta också ska testa siberia. Beställ det från SnusMe så slipper ni ens åka och köpa det.