Nätet är fantastiskt

Gud vad man kan hitta fiffiga grejer på nätet. Jag har alltid haft en negativ inställning till det här med att surfa men gubben inom mig måste nu medge att det har sina fördelar.

Vi har länge letat efter nya kransystem till fabriken utan lycka fram tills förra veckan då jag stötte på abus. Abus skapar effektiva kransystem och det passar perfekt till vår fabrik.

Kollegorna blev superglada när de fick reda på att vi ska byta ut vårt gamla kransystem och äntligen skaffa nytt. Tänk att jag aldrig hört om dem innan och hittade dem där jag minst anade. 

Nätet har sina fördelar trots allt. Det kanske är dags att “bli digital” som min dotter och mina barnbarn säger.

Jag har ju också nyligen skaffat Fajsbok och även fått några vänner där som jag tjattar lite med ibland. Herregud vad tiden går, men man måste ibland svälja sin stolthet och inse att man börjar bli lite äldre. Men jag gör mitt bästa för att hänga med, driver bloggen här och nu facebook och till och med surfa på nätet efter kranar haha. Den gamle gubben kan ännu!

Majsan är digital hon också så vi ligger på bra. Hon lägger ju upp på Fajsbok ganska ofta och har sig, det tycker hon e kul. 

Det var allt för denna vecka, titta vad man lär sig hela tiden. 


Ha det nu fint mina vänner,