Min svensexa på Beachcenter

När jag gifte mig för några månader sen var jag ganska nervös för vad mina vänner skulle planera för svensexa. Vi är alla ganska träningsintresserade och tävlar gärna med varandra i alla möjliga aktiviteter. När det väl va dags berättade ingen för mig vart vi skulle, så när vi svängde av till Beachcenter blev jag väldigt glad. På vägen in berättade min kompis för mig att vi hade beställt deluxepaketet. Då fattade jag inte vad det innebar men jag hängde på. 

När vi först kom fram fick vi koppla upp våran egna musik till högtalarna inne i lokalen vilket va sjukt kul. Sen spelade vi beachvolleyboll mot varandra i 2 hela timmar. Känslan av att springa runt på sand sådär gav verkligen en riktig utomlandskänsla. Det kändes som att vi va vid spaniens kust och spelade riktig beachvolleyboll. När 2 timmar hade gått va vi alla helt slutkörda. Det va så fruktansvärt kul att spela beachvolleyboll där. 

Efter det fick vi duscha av oss, sen ingick det tydligen burgare! Fantastiskt goda, riktigt saftiga och med en kall öl blev det exakt vad man behövde efter 2 timmar volleyboll. Inte nog med det, efter vi hade käkat upp transporterade Beachcenter oss till Aquarius Spa där vi även fick 2 timmars bergspa med i paketet. 

Min svensexa blev en succé tack vare Beachcenter. Om letar inspiration för en svensexa borde du besöka dem!