Får inte nog av denna sommaren

Ojoj vilken sommar de varit. Vi har åkt så många mil med våra motorcyklar eller hojjarna som jag o gubbarna säger. Som jag nämnt tidigare köpte jag ju kakor från kusinens barn som ville tjäna pengar till sin förening. 
Det känns som jag har blivit en liten favorit hos samtliga gubbarna i gänget, det är lite som när man gick i skolan och man hade med sig ett tuggumipaket. Helt plötsligt var man allas favorit och alla ville hänga vid ens skåp 😉 Nä inte riktigt, nu är vi ju vuxna och man har respekt för varandra. Dock vet jag att de uppskattar våra pauser på vägarna när jag tar fram kaffet och kakorna.

En av favoriterna har ju självklart blivit mammas chokladbollar. Dem är ju helt fantastiska med en kopp varm kaffe i sensommarsolen. Vi sitter där i cirka en halvtimme och njuter av fikat, snackar lite skit om vardagen och allt som händer i världen. Sedan sätter vi oss på hojjarna igen och börja rulla mot våra respektive hem. De är dessa helger jag lever för. Sol, fika, gubbarna och hojjen. Det är ett gött liv ska ni veta. Har ni inte kört motorcykel på en lång landsväg tidigare då är det nog det första jag skulle rekommendera er att göra. Men glöm inte av att köra försiktigt, ibland blir man fartblind.