Att komma i form i tid

Det blir nog riktigt svårt att komma i form i tid, sommaren är här och jag kan ärligt säga att jag nog aldrig varit i så dålig form som jag är i nu, så chansen att komma i form inom en rimlig tid är nog omöjlig. 

Jag skyller allt på Corona. Fast egentligen så har jag haft mer tid nu under corona så den ursäkten håller inte. Jag har helt enkelt hittat en ursäkt som jag lutat mig mot.

Men, bättre sent än aldrig tänker jag. Nu är jag inne på min andra vecka och jag har kört 4 gånger i veckan och det har känts bra, riktigt bra till och med.

Men som alltid, vecka tre och vecka fyra är alltid jobbigast och det är oftast då som man lägger av och så börjar karusellen igen någon månad senare.

Det jag gör annorlunda denna gång är att jag under dessa två veckor inte tagit proteinpulver, eller BCAA utan jag har enbart kört som vanligt och nu när dessa jobbiga veckor kickar igång, det är då jag maxar med proteinpulver och BCAA samt allt som hamnar under kosttillskott. Detta beställer jag alltid från ett å samma ställe.

Håll tummarna för mig nu, för nu kör vi!