Alla dessa elleverantörer

Nu var det dags att ta tag i detta med elleverantörer, vi har bott i vårt radhus i närmare 2år och har aldrig sett över vårt elavtal.

Vi tecknade ett när vi flyttade in utan att jämför med andra bolag, vi behövde bara komma i ordning. 

  • Jag tar det när allt är på plats.

Ja, det var så jag tänkte och nu har det gått 2 år men nu har jag bestämt mig för att ta tag i det och det var inte så enkelt som jag trodde att det skulle vara.

Jag har jämfört och läst, läst lite till och jämfört ännu än gång. Den ena har fast pris, den andra rörligt, den tredje har både rörligt och fast, den fjärde har en helt ny modell. Så här sitter jag och undrar vilka jag ska välja, det enda jag kommit fram till är att elbolaget vi har i dagsläget är en av dom dyraste.

Den som jag tror mest på och som jag troligtvis kommer att teckna avtal med är en elleverantör i Göteborg. De har dom bästa priserna och de bästa avtalet, iallafall av det jag kan läsa mig till, de har även bra recensioner och ju mer jag googlar runt om dom, ju mer positiva saker dyker det upp.,

Vad har ni för elleverantörer och vad gjorde att ni valde just dom? eller är ni som mig? Ni tecknade ett avtal med någon och så har ni aldrig mer sett över dom?

Nu är hösten här och det där därför jag tagit tag i det, för det blir mörkare och mörkare för varje dag som går och man använder ju el mer och mer. inga mer räkningar på två tusen kronor.