turbo peter soker busa motorer

Turbo-Peter söker Busa-motorer

Den, i motorcykelsvängen, kanske riksbekante Peter Andersson (Sponsrad av Braaap!) fortsätter sin tappra kamp mot klockan. Hans säsong med sin FunnyBike / TopFuel-hoj pekar ofta åt rätt håll, det blir kortare tider men också ibland krokiga vevstakar och spruckna block.

En motor med osedvanligt god vevhusventilation.

– Ja, i takt med att det går fortare och fortare så ökar belastningen på materialet. Då går det sönder. Så nu måste vi försöka hitta något ”flex” i det här, det börjar bli för stumt, berättar en lite modstulen Peter för Braaap.

– Kruxet är att nu har det tagit slut på delar i den lilla reservdelslådan och jag behöver friska begagnade motorer, fortsätter Peter.

Det Peter nu behöver för att kunna experimentera vidare mot kortare sekunder och snabbare repor är helt enkelt fler Suzuki GSX1300R Hayabusamotorer.

– Främst är det ju generation ett jag söker och hela motorer, tillägger Peter och hoppas på att få napp bland Braaaps läsare och deras vänner.

Har du en Hayabusamotor att sälja eller vet någon som kan ha? Sprid detta inlägg och tipsa alla som kan veta. Den som har heta tips och konkreta objekt finner Peter Andersson på FaceBook. https://www.facebook.com/peter.andersson.3152

Foto:

Patrik Jacobsson

https://www.facebook.com/patrik.jacobsson.587Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *