tjyvlan av pappas 996 sps och ett ojda senare

Tjyvlån av pappas 996 SPS och ett ”ojdå!” senare


|


30 mars, 2014


| kommentarer

När pappa var på semester tog sonen chansen. Att pappa inte berättat att duccen hade en oljeläcka kunde ha stoppat den över 50 000 kronor dyra reparationen, men hur skulle pappa veta att sonen skulle tjyvlåna hans Ducati 996 SPS för en skoj tur? Så kul blev det ju förstås inte…

En minuts åktur kostade över 50 000 kronor i reparationer. Vad blir det i timmen?Har du vurpat en hoj du lånat av farsan?

 

Dela på FB med knappen ovan!

Kategori: Videor

Kommentarer

  1. Magnus Johansson skriver:

    Aj aj aj det gör ont ända in i själen. Jag minns när jag som 12 åring kraschade farsan fem-växlade Crescent trampsyckel och vilken grym ångest detta framkallade. Hade jag som vuxen olovandes skrotat någon av hans Hondor hade jag antagligen velat lösa upp mig i mina atomer och försvinna ut i den evigt mörka rymden

  2. Carola skriver:

    Stackars, stackars kille! Han gör allt rätt och ändå blir det så fel. Viktigt att hålla alla tänkbara chaufförer i familjen informerade om pågående projekt