probike stockholm tar over kawasaki fran ava

Probike Stockholm tar över Kawasaki från AVA

Efter ett år tillsammans med Probike Malmö flyttar nu Kawasaki in i butiken Probike Stockholm Syd, belägen i Sätra, södra Stockholm.

ProBike Stockholm Syd som redan är en etablerad återförsäljare och serviceverkstad innehar nu verkstadsauktorisering för Kawasaki och kommer bedriva försäljning av Kawasaki landsvägsmotorcyklar, kläder/merchandise och reservdelar.

Kawasaki strävar efter att växa i Stockholmsdistriktet och anser att ProBike Stockholm Syd är den återförsäljare med bäst förutsättningar. Med flertalet spännande nyheter i modellprogrammet tillsammans med redan etablerade storsäljare ser vi fram emot att utveckla samarbetet med Probike AB.

Detta innebär att det tidigare samarbetet med Ava MC är avslutat.

– Stockholm är Sveriges största marknad. Vi är övertygade om att samarbetet med Probike Stockholm Syd kommer stärka både Kawasaki som varumärke och framförallt öka servicenivån till våra kunder, kommenterar Johan Lyckman, filialchef på Kawasaki Motors Europes filial i Sverige.

Kawasakis produkter kommer att börja rulla in under Oktober, med en officiell invigning i November 2018.

– Vi har valt att bara jobba med premiumvarumärken och vi är jätteglada över att nu kunna stärka upp vårt utbud med det fina och breda produktutbudet från Kawasaki också i Stockholm. Vi tackar Kawasaki för förtroendet och vi kommer att göra allt som står i vår makt för att ta hand om nya och gamla kunder på bästa sätt också i Stockholm säger Tom Hammarberg, VD för ProBike.

ProBike Stockholm Syd hittar ni på Murmästarvägen 25 i Sätra, längs E4an söder om Stockholm.Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *