ny harley davidson fxdr 114 2019

Ny Harley-Davidson FXDR 114 2019

Som en bieffekt av Harley-Davidsons marknadsföring av nyheterna med sin adventurehoj Pan America, sin eldrivna motorcykel LiveWire och den nya vätskekylda motorn finns ytterligare en nyhet som H-D dock inte sagt ett ljud om.

Det blir en ny FXDR 114 till modellåret 2019.

Det finns två saker som avslöjar detta har tidningen Motorcycle upptäckt. I den video som marknadsför de nya modellserierna syns även en hoj bakifrån vid 41 sekunder. Där syns att den har ett kraftigt bakdäck och en triangelformad ljuddämpare. Nästa gång syns den vid tidsmarkering 2:18. Det är den hojen som sägs vara den nya 2019 Harley-Davidson FXDR 114.

Motorcykeln syns bara ett kort ögonblick och bilderna är suddiga men det går att se att det finns en liten vindruta över strålkastaren. Tre sekunder senare i videon (2:21) finns en vy från förarplatsen där modellbeteckningen FXDR syns och R är dessutom rödmålat.

Nästa sak som avslöjar den nya modellen är myndigheternas lista över 2019 års modeller, National Highway Traffic Safety Administration. I den preliminära listan finns modellen FXDR 114 med och enligt Motorcycles bedömning indikeras att den får 1870 kubik med 91 hästkrafter.Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *