ny gs med lag sitthojd

Ny GS med låg sitthöjd

Känns din vanliga R 1200 GS för hög är det här den ultimata modellvarianten. Ingen större risk för hög fallhöjd och dessutom har den stödhjul så att det i praktiken blir omöjligt att ramla. Det finns dock ett litet hinder, föraren får inte väga mer än 35 kilo. Den 104 centimeter långa hojen väger 11,1 kilo, har en sitthöjd på 69,5 centimeter och är 58 centimeter bred.

Dessutom är den miljövänligt eldriven, ett föredöme i politikernas värld. Inte överdrivet snabb, du får nöja dig med 4 km/h så det finns möjligheter att hinna reagera om det uppstår kniviga situationer. Det är inte heller någon överdriven risk för fartvind eftersom maskinen är utrustad med för adventurehojar anpassad kåpa med vindruta och för ett naturtroget ljud sörjer en ljudanläggning. Breda fotpinnar, eller ska vi kalla dem fotplattor, finns för att maximera komforten. Trist nog saknas dock backspeglar men man kan inte få allt. Den har i varje fall dubbla skivor fram och upsidedown-gaffel.

Batteriet räcker för någonstans mellan en och två timmars körning beroende på hur gasglad du är, sen blir det till att ladda, över natten är det bästa då det krävs mellan åtta och tolv timmar för det.

Känns det inte som en given julklapp för familjens småttingar? Då är det bara att gräva fram 210 euro. Kolla vidare på Amazon där den går att köpa!Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *