northbike daveusa till florida

Åk med Northbike & DaveUSA till Florida


|


4 mars, 2014


| 0 kommentarer

Två starka marknadsaktörer gör en stor godispåse tillsammans. Det är researrangören DaveUSA som tillsammans med Northbike sätter ihop en unik resa till Florida, USA, 15 – 27 oktober.

Häng med på höstens fantastiska MC-tur! En härlig, solig, festlig och varm Florida-runt -tur med fokus på ett två dagars besök på både otroliga Biketoberfest i Daytona Beach och vilda, sköna Key West, mitt under makalösa Fantasy Fest!

Flyget går ifrån Arlanda till och USA:s äldsta by, sedan drar vi söder ut på A1A till både centrum och beachen, i två nätter. Från Daytona Beach fortsätter resan söderut till salsans och mojitons hemtrakter och vidare på äventyr.

När du reser med oss så upplever du en MC-tur på riktigt! Inga följebilar, stress, “one-way”-turer eller annat “charter.” Vi drar lagom tidigt på morgonen och glider i sakta mak fram till kvällens destination. Vi undviker motorvägar och stannar när vi vill. Finns det sevärdheter eller attraktioner längs vägen som vi anser lämpliga och intressanta för en biker så kollar vi självklart in dem! Huvudsaken är ändå att vi njuter fullkomligt av tiden i sadeln och gemenskapen. Vi äter, dricker och sover gott. Det förtjänar vi! Vi kommer att träffa många likasinnade människor och ha det otroligt bra tillsammans!

Ge din sommar en rejäl förlängning!

Skön åkning och håll-i-gång! Sol, värme, bad, hav, skog, träsk och en ordentlig dos MC-kultur – Häng med bara!

Platserna lär ryka snabbt!

Förare: 38.900 kr

Passagerare 28.900 kr

Detta ingår:

• Flyg med SAS/Star Allians

• Transfer

• Valfri ny helförsäkrad Harley-Davidson (efter tillgång)

• Boende – del i dubbelrum på schyssta hotell

• Reseledare

• Northbike-kit med t-shirt, keps, bandana m.m.

Res-perioden dörr-till-dörr Arlanda 15–27/10 2014. 13 dagar totalt, 3 flygdagar, 10 åkdagar. Ca. 200 mil. Längsta sträckan Key West – Marco Island ca. 35 mil. Genomsnittslängd per dagstur ca. 20 mil.

För bokning eller mer information besök www.daveusa.se eller kontakta Dave Nerge på till info@daveusa.se

Länk till PDF: Northbike-goes-to-Florida!

Kategori: Nytt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *