ktm sponsrar wings for life world run

KTM sponsrar Wings For Life World Run


|


10 april, 2014


| kommentarer

Söndagen den 4 maj går den världsomfattande löpartävlingen Wings For Life World Run av stapeln i Kalmar och KTM Scandinavia meddelar idag att man går in och sponsrar tävlingen.

Arrangemanget är till förmån för de människor som inte kan springa och anmälningsavgiften går oavkortat till forskningen för att hitta ett botemedel mot förlamande ryggmärgsskador. Flera projekt runt om i världen drivs med bidrag från Wing For Life. Ett exempel på svenskt projekt är det som Karolinska institutet driver och där målet är att finna farmakologisk behandling mot ryggmärgsskador.

-För oss är det är en självklarhet att supporta en aktivitet som Wings For Life World Run. Det är ett nytt sätt att tävla och ändamålet är för en god sak. Att vi kan vara en del av och sponsra arrangemanget med följefordon känns jättekul, säger Anders Sarbäcken, VD KTM Scandinavia.

Wings For Life World Run är det största loppet som någonsin arrangerats och ett helt nytt sätt att tävla. Starten går exakt klockan 12.00 svensk tid och samtidigt startar tävlande i mer än 30 länder på fem kontinenter. Det finns inte någon mållinje, ingen bestämd distans att springa, man tävlar mot deltagare som samtidigt springer i mer än 30 länder världen över och man förföljs av en rörlig mållinje- jaktbilen.

 Mer information om loppet, klicka här!

 

Kategori: Aktuellt