h ds nya aventyr pan american

H-D:s nya äventyr, Pan American

I morse presenterade Harley-Davidson flera nya modeller, bland dessa en äventyrshoj. Namnet sägs bli Pan American, en kust till kust-hoj i äventyrsstil. More Roads to Harley-Davidson, säger de själva i sin video.

2020 ska den nya 1250-kubikaren komma som får sägas vara ett nytt drag från H-D och byggs med en 60 graders vätskekyld V-twin. Att det kommer en ny motor är inte helt förvånande eftersom en försvarlig del av H-D:s produktion säljs i Europa där emissionskraven hela tiden skärps.

H-D har sagt att de kommer att utnyttja mer av samproduktion mellan olika modeller, så motorn planeras även att användas i andra modeller och storlekar. Här kan du kolla in de andra överraskningarna som presenterades.

Än så länge finns inte mycket mer än de här bilderna att gå på och så detta uttalande

– The commanding riding position allows the rider to see the world from another point of view. Travel coast-to-coast. On road or off.

En annan revolutionerande nyhet är att H-D tar patent på ett automatiskt system för att bromsa motorcykeln vid fara, ofta kallade autonoma bromsar. Läs mer om det!


No Responses

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *