claessons motor i bromolla basta bmw mc handlare i norden

Claessons Motor i Bromölla – Bästa BMW MC-handlare i Norden

bastabmw

Claessons Motor i Bromölla får pris för högst kundnöjdhet av samtliga BMW MC-handlare i Norden.

I samband med EICMA i Milano höll BMW Motorrad återförsäljarmöte med sina nordiska handlare. På detta möte stod det klart att Claessons Motor i Bromölla behåller fjolårets titel som den återförsäljare som innehar högst kundnöjdhet i Sverige. I år uppnådde de även högst kundnöjdhet av samtliga nordiska BMW-återförsäljare vid nyförsäljning av MC enligt BMW Motorrads kundundersökning. Jan Johansson, MC-säljare på Claessons Motor, fanns på plats i Milano för att ta emot diplom av Michael Noll, BMW General Manager Europe.

 ”Vi är enormt glada och stolta över detta utnämnande. Det är ett kvitto på att vårt stora engagemang och gedigna arbete uppmärksammas och värdesätts av våra kunder”, säger Jan Johansson. ”Det faktum att vi inte enbart lyckas behålla vår position med högst kundnöjdhet i Sverige utan även kniper åt oss pris för högst kundnöjdhet i hela Norden, känns otroligt stärkande och motiverande för vårt fortsatta arbete med BMW. Just nu är vi i färd med att planera om vår BMW-avdelning för att fortsätta kunna tillgodose våra kunders behov och önskemål. Vi ser också en utmaning i att ständigt förbättra och maximera upplevelsen i vår butik.”

Den stora BMW-nyheten på EICMA-mässan var BMW S1000XR som beskrivs som en adventurehoj för asfalt. Våren 2015 bjuder på många härliga och hett efterlängtade nyheter från BMW. Redan nu finns 2015-års R1200 GS och R1200 GS Adventure på plats hos Claessons Motor i Bromölla.

Robert Åberg

Text:
Robert Åberg

Kommentera