Meny

Välkommen till Braaap!

17239_211665009108_3238026_n

Det här är Henning, det är han som kickar igång Braaap!

Hej käre besökare!

Välkommen till Braaap, den nya webbaserade gratistidningen för motorcyklister. Braaap är ett onomatopoetiskt ord. Det talar om hur en motorcykel låter. Det uttalas på svenska och jag själv säger ”Brap”. Men du får säga det precis hur du vill.

Att starta webbsidor för motorcyklister är för mig intet nytt. Jag har startat sajter som VFR-Forum, Transalp.se, xrv750.net, adventureriders.se, er6.se och en rad andra. Vissa finns kvar och andra inte. Sen har jag också rivit av nära sju år på MC-Nytt. Detta torde ändå vara det mest spännande jag gett mig in på, att starta en egen tidning helt från början och bestämma allt själv. Fantastiskt. Sedan att se människor som dig här som vill läsa den eller i värsta fall bara en gång för att se vad det är för något alls.

Braaap kommer att skriva om nyheter i korthet. Jag tror att de flesta vill läsa orienterade nyheter i korta rappa formulerade ordalag och sedan läsa roligare och mer underhållande eller intressanta artiklar i ett längre format. Läsvänligheten och läsglädjen skall dock alltid vara i centrum. Du kommer att se kolliderande nyheter här, sådana som andra också publicerar. Det är oundvikligt, dock ska jag lägga manken till lite extra för att undvika att detta sker.

Braaap kommer inte att ta upp racingsvängen så du som vill ha resultat och teamstatus för det som händer i tävlingsvärlden får leta vidare. Samma gäller de som vill se kaloristinna chopprar och chopperkultur går bet på Braaaap.

Braaaap kommer att handla om alla de hojar och prylar som är avsedda för gata eller äventyr. För pendling eller touring. Nytta och nöje.

Jag vill att du som läsare ska hitta pärlor hos Braaap, att du kommer att hitta roliga artiklar och upptåg på Braaap. Du som branschföretagare hoppas jag ska hitta en underhållande och påhittig partner som gör saker på ett annorlunda sätt och ger dig mervärde att samarbeta med.

Braaap är bara i startgroparna. Det finns ett begränsat antal artiklar här just nu, men nog för att du ska kunna ta en grundtemp på sidorna. Är du missnöjd kan du komma tillbaka igen och se om jag skärpt till mig. Var inte rädd för att kontakt Braaap och säga vad du tycker. Smisk eller smågodis, Braaap tål allt.

Nu ska jag inte störa längre! Läs, registrera, kommentera och gilla!
Här registrerar du dig.

-Braaap! Vi ses därute!

Med vänlig läsning

/Henning

 

P.S Kom gärna tillbaka hit efter att du surfat runt på Braaap och säg vad du tycker! D.S

Kommentera