Meny

Start 2 Ride Arlanda

start2rideHar du aldrig kört motorcykel? Har du körkort men känner dig ringrostig och vill ha lite ”komma-igång-tips”?
Då är Start2Ride något för dig.
Välkommen till Prova-På-Dag på Arlanda Test Track 10-11 maj. Där hålls årets största satsning för att just du ska komma igång med din dröm – att köra motorcykel.

Erfarna trafiklärare hjälper dig så du kan känna dig trygg.

På en avgränsad yta får du i lugn och ro hjälp att provköra motorcykel. På Start2Ride finns allt från de lättaste 125 kubikarna till tunga motorcyklar. Du får låna full MC-utrustning om du inte har egen. Din egen trafiklärare tar hand om dig och instruerar dig på ett säkert och tryggt sätt. Du får uppleva den underbara känslan att köra motorcykel – helt gratis!

Och du, när du väl bestämt dig så ser vi till att det inte behöver kosta skjortan att bli motorcyklist!

Dags för moppe?
Visst kan det vara krångligt det här med val av moped. Vad får man köra och vad vill man ha? Är du själv i mopedköpartagen eller har du en tonåring där hemma som tjatar om att skaffa moppe. Kom till Start2Ride så får du tips, råd och provköra moped under handledning av erfarna trafiklärare.

På plats finns moped- och motorcykelhandlare, försäkringsbolag, finansieringsbolag, tillbehörsförsäljare och inte minst en begagnatmarknad där du kan fynda både fordon och tillbehör. Tala om för någon av alla arrangörer vad du önskar så ser vi till att du får hjälp med allt du behöver!

Gör Start2Ride till en familjefest.
På plats finns matförsäljning, fika, aktiviteter såsom elcyklar, segway, tipspromenad med fina priser och andra roliga tävlingar.

På Start2Ride viker vi en stor yta för privatförsäljning. Du är välkommen med hoj, bil, skåpbil eller bil och släp.

Länk till Start2Ride!

Dela detta till alla du känner som inte kör motorcykel!

Kommentera