Meny

Motoromantiskt Biker Wedding med Northbike

Bröllop på en motorfestival, det är motormantiskt så det förslår. Det var så Malin Andersson och Markus Byström från Timrå lät sig vigas på Biker Wedding som Northbike arrangerat i Sundsvall i helgen som var.

Kyrkoherdarna gled in på var sin hoj och strax efter gled brudparet också in. De dock som passagerare på varsin motorcykel. Kyrkoherde Jan From från Sköns församling tog då över själva vigselakten.– Pernilla Eurenius som arbetar i Timrå församling var med och förslog att det skulle vara en gudstjänst i samband med festivalen, berättar Jenny Olert, Northbike till Sundsvalls Tidning. Det var inget vi riktigt tände på eftersom vi ville ha hit folk. Då slängde hon ut sig att vi skulle arrangera ett bröllop.Som ni kanske minns annonserade Northbike med uppmaning till giftassugna att anmäla sig till att få gifta sig på festivalen. Till slut blev det Malin Andersson och Markus Byström som valet föll på.– Vi fick in många anmälningar och beslutade oss efter att ha träffat Malin och Anders att det skulle bli bra, ler Jennie Olert stort. Det var en bekant till dom som anmält paret.

Trots allt skedde i ett tält bland en massa motorcyklar så blev det precis så högtidigt som en vigsel ska vara. Givetvis föll rörda tårar hos i publiken i det välfyllda tältet.

sidfot

Kommentera