Meny

Missa inte Start2Ride! Börja köra motorcykel!

Triumph-Rocket-iii-Roadster-HD-WallpaperBåde du som är motorcyklist och du som inte har MC-körkort bjuds till årets PROVKÖRNINGSFEST! Välkommen till Arlanda Test Track 10-11 maj.

För dig som redan är motorcyklist finns massor av nya hojar att provköra.

Du som inte har körkort ännu: Upplev frihet, glädje och gemenskap! Minska trängseln, slipp bilköer och få roligare när du pendlar till jobbet. Att köra motorcykel är något av det roligaste som finns. Vi vill att fler upptäcker detta. Därför arrangerar vi en ”prova-på-dag” då även du som inte har MC-körkort får prova att köra motorcykel. Kom och uppfyll din dröm!

 

 • Provkörning av nya motorcyklar Se lista
 • Provkörning av mopeder
 • Prova på MC för icke-mc-körkortsinnehavare
 • Tillbehör och utrustning
 • Shoppingområde
 • Bakluckeloppis 
 • Trafikskolor ger tips och info
 • Försäkringsbolag
 • Klubbtorg
 • Segway
 • Uppträdanden
 • SMC-instruktörer coachar
 • Mat, dryck och fika

 

Lördag 10/5 kl 10.00 – 16.00
Söndag 11/5 kl 10.00 – 15.00

 

Har du aldrig suttit på en motorcykel, har du körkort men känner dig ringrostig och vill ha lite ”komma-igång-tips”? Då är Start2Ride något för dig. Erfarna trafiklärare hjälper dig så du kan känna dig trygg.

På en avgränsad yta får du i lugn och ro hjälp att provköra motorcykel, allt från de lättaste 125 kubikarna till tunga motorcyklar. Du får låna MC-utrustning om du inte har egen. Din egen trafiklärare tar hand om dig och instruerar dig på ett säkert och tryggt sätt. Du får uppleva den underbara känslan att köra motorcykel – helt gratis!

Och du, när du väl bestämt dig så ser vi till att det inte behöver kosta skjortan att bli motorcyklist!

Provkör årets hojnyheter

Du som redan är motoryklist, kom och provkör årets hojnyheter från ett flertal märken.

På plats finns moped- och motorcykelhandlare, försäkringsbolag, tillbehörsförsäljare och inte minst en begagnatmarknad där du kanske kan fynda både fordon och tillbehör.

Och du, kom även för att träffa hojkompisar, testa segway och ha allmänt trevligt.

Dags för moppe?

Visst kan det vara krångligt det här med val av moped. Vad får man köra och vad vill man ha? Är du själv i mopedköpartagen eller har du en tonåring där hemma som tjatar om att skaffa moppe. Kom och få tips, råd och provköra moped under handledning av erfarna trafiklärare.

Gör Start2Ride till en familjefest. På plats finns matförsäljning, fika, aktiviteter såsom elcyklar, segway, tipspromenad med fina priser och andra roliga tävlingar. Läs om medverkande företag.

Swapmeet / bakluckeloppis

Gör årets affär. Sälj dina gamla saker som du inte behöver och hjälp någon ett steg närmare att bli motorcyklist.

Har du växt ur ditt skinnställ, har du ett par MC-stövlar du inte behöver, en tank till en GPZ från 80-talet, en begangad moppe, ett extra MC-ställ som bara ligger och samlar damm eller vill du kanske sälja din motorcykel för att kunna köpa en ny ögonsten till våren? På bakluckeloppis kan du sälja dina begagnade moped- och mc-prylar. Obs. Vi vill inte att ni säljer begagnade hjälmar. 

På Start2Ride viger vi en stor yta för privatförsäljning.
Du är välkommen med hoj, bil, skåpbil eller bil och släp. Boka din plats här.

Hitta hit: Sväng av E4 mot Arlanda flygplats. Följ skyltning mot Benstockens långtidsparkering, därefter följ skyltar Start2Ride.
Vägbeskrivning med Google Maps (fyll i din egen startposition)

Kommentera