Meny

Många nyheter på Adventure Days

advdaysHemsidan för Adventure days är nu uppdaterad med alla nyheter inför årets Adventure Days, och det är ganska många; GS EXPERIENCE, svarta och röda turer i lugnt tempo, mer utbildning av turledare, föredrag från Portugal, Marocko, Colombia, Australien och mycket mer!

Datumen för årets event är 12-15 juni, boka din plats idag!

Något som många frågat efter är röda & svarta turer i lugnare tempo – och precis det erbjudes nu! Samma turer som de ”vanliga” röda & svarta men vi slår av på tempot och kommer ni till svårare passager tar ni er igenom som ett team. En röd eller svart, mer teknisk tur i blått tempo kan man säga.

Under Adventure Days har du nu en unik möjlighet att lära dig mer om BMW GS och att få testa GS-modellerna på ett sätt som aldrig förr! GS EXPERIENCE består av en teoretisk del, där BMW berättar om de olika GS modellerna och alla dess funktioner, samt en praktisk del där du tillsammans med Touratech Offroad Schools instruktörer får testa vad en GS verkligen klarar av. Adventuredays utlovar ett par riktigt spännande timmar som du sent ska glömma.

  • Längd – cirka två timmar
  • Max antal deltagare – 20 per avgång
  • Bokas på plats i Säfsen

Boka på Adventuredays.se!

[Foto Gunnar Alfvén]

Kommentera