Meny

Bloggen: Förvånande drömhojar

2008-Harley-Davidson-Softail-FLSTSBCrossBonesaIbland blir jag förvånad över vilka hojar som är och blir mina drömhojar. Jag är ju ingen H-Dkille direkt så när jag plötsligt satt på en H-D Cross Bones och ville ha den så pass att jag funderade på att slå till så bad jag mina kompisar kolla om jag hade feber. Det hade jag inte.

CrossBones gav mig en avslappningskänsla inget annat tidigare kunnat ge mig. Jag tog en tur. Jeans, skinnjacka och jethjälm. Vänsterhanden vilade slött på låret och tiden bara rann iväg över urtavlan. När jag kom hem visste jag knappt var jag varit. Men lugn och avslappnad var jag. Riktigt behagligt. Ett valiumpiller utan drogande bieffekter.

Därtill hände det något året efter jag satt på Crossbones, jag beställde en H-D FLHRC Road King Classic utan att ens ha provsuttit.

Det blev aldrig någon Cross Bones och Road King:en såg sig snart lämna garaget med larvigt få mil på mätaren. Men säg, är det inte dags för en Cross Bones snart? Ja, jag tycker det. Jag känner mig lite stressad. Jo, visst gör jag det? Jaaa…

Kommentera