Meny

Bikesupport öppnar butik i Malmö

I lördags var det premiär och invigning på Bikesupports nya butik och verkstad i Arlöv utanför Malmö. Braaap var på plats för att ta en titt på den nya butiken och verkstaden.

 bikesupport 2

Bikesupport har existerat som nätbutik under två år, men har nu slagit upp portarna till en fysisk butik och verkstad
Känns det bra, frågar vi Jan Hartvig grundare och ägare av Bikesupport.
– Fantastiskt, svarar Jan och berättar att nätbutiken gått över förväntan men att han saknat att ha kunderna öga mot öga. Därför känns det extra roligt när alla bitar föll på plats så att han kunde  öppna en “riktig butik” och verkstad vid sidan av nätbutiksverksamheten.

Jan har lång erfarenhet i mc-branchen och gott rykte och anseende bland Skånes motorcyklister. Det finns alla förutsättningar för att detta skall kunna bli bra säger Jan. Han berättar att han ser det som en fördel att Probike också öppnat i Malmö. Det är bra när det finns flera firmor. Det ökar intresset och vi kan dra nytta av varandra.

Målsättningen för Bikesupport är att snabbt kunna få fram reservdelar och tillbehör till konkurenskraftiga priser. Kundfokus är viktigt. -Kunden skall vara glad och nöjd när han lämnar butiken, säger Jan.

Jag frågar några besökare som strosar runt i butiken. Omdömena om Jan Hartvig är odelat positiva.  Trevlig och bra att ha och göra med är påståenden man får höra. Förutom verkstad och försäljning av delar och tillbehör så har Bikesupport även nyförsäljning av PGO scootrar. Man tar också emot förmedlingsuppdrag av motorcyklar. Jan servar och reparerar MC av alla fabrikat även om han själv betraktar sig som BMW-specialist. Vi önskar Jan Hartvig och Bikesupport lycka till och gläds åt att det etableras nya MC-butiker i Sverige.

Kommentera