Stort evenemang på gång på Gillinge

Hundra maskiner för provkörning, professionella utbildare och garanterat en härlig stämning. Det är vad som väntar besökarna på start2ride som hålls den 25 – 26 augusti 2018 på Gillingebanan.

Evenemanget brukar locka många besökare och MCRF, som ordnar provkörningarna, ger möjlighet att förhandsregistrera vilken motorcykel som man vill provköra så att det blir så smidigt som möjligt på plats. Det finns även maskiner med dubbelkopplingsväxellåda som kommer allt mer och gör det betydligt enklare att växla. För de som inte redan har körkort ordnar STR en gratis körlektion så att alla kan prova på motorcykelkörning. Mer information hittar du här.

Arrangörerna önskar alla varmt välkomna till det de menar blir årets roligaste evenemang!

(Bildcred: MCRF)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *