Ducati Hypermotard uppdateras 2019

Rolighetsfaktorn har inga gränser. En motorcykel som förvandlar varje ögonblick till en körupplevelse av ren njutning. Så skriver Ducati på sin hemsida men då syftar de på den gamla modellen, alltså den som är aktuell just nu. 2018 års modell ser ut som den ovan, men 2019 sägs det bli annorlunda.

För 2019 är ett nytt år och då blir kanske rolighetsfaktorn ännu bättre. Det är väl vad man kan tro om rykten och spionfoton är korrekta. Spionfotona sägs dessutom komma från Borgo Panigale, Ducatis hemort.

Enligt de som analyserat fotografierna ska den 937 kubik stora V2:an med 110 hästkrafter inte ha några synbara förändringar förutom kylaren. Däremot är bakramen ändrad från den gjutna i aluminium till en påbultad rörram på huvudramen.

Avgasröret är uppdraget under sadeln till skillnad från den nuvarande konventionella sidomonteringen. Med tanke på de nya emissionskraven med euro4-normen kan man tänka sig, vilket även gäller flera andra fabrikanter, att det blir vissa effektändringar.

Vilka ändringar som blir verklighet kommer att visa sig på höstens mässor.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *