Årets Mälaren Runt är nu på lördag

Som inget annat evenemang har Mälaren runt blivit ett begrepp och är årets höjdpunkt, en fest för väldigt många motorcyklister. Nu på lördag den 18 augusti är det dags igen för den i särklass största gemensamma körningen med motorcyklar! Har du ännu inte hunnit köra rundan ska du absolut ta chansen. De som åkt brukar ändå komma tillbaka år efter år och det spelar inte så stor roll om man i övrigt sällan eller aldrig gillar att köra i grupp.

Det är långt ifrån bara en vägsträcka, det är känslan och gemenskapen som förenar oss alla. Starten går som vanligt klockan 11.00 från Solna men du ska förstås inte komma i sista sekunden. Mingla runt och njut av stämningen!

Vid Eskilstuna Motorsportcenter är det dags för glass och fikapaus och efter vägen är det hojmarknad, uppvisningar, mat och dryck. Sveriges MotorCyklister finns självklart på plats. Runt hela sträckan flockas åskådare med sina fikakorgar och tar del av folkfesten. Missa den inte!

Vi tar oss friheten att länka till det här YouTube-klippet!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *