Via del Sale, det häftigaste du kan köra!

Franska rivieran, den känner alla till. Italienska rivieran, nej det är annorlunda. Ligurien? Var sjutton ligger det? Piemonte, nåväl, en del börjar känna igen sig. Via del Sale, nu är du vilse igen.

Men här hittar du en riktigt häftig väg där det är ytterligt lämpligt med en Adventurehoj. Nu gäller det bara att leta upp den sex mil långa vägen som går mellan Monesi och Limone. Inte lätt, bättre att fråga på plats. Den finns inte ens med på Google Maps.

Lika bra att säga det från början. Är du rädd för äventyr. Glöm det hela, men missa inte att titta på filmen. Är du ovan motorcyklist, pröva en större, bredare och mindre upplevelserik väg. Möter du en bil är det nästan garanterat en Jeep. Alltså en riktig, inte någon wannabe.

Via del Sale, eller Route du Marguareis, är mer att likna vid en grusväg från medeltiden, en av de häftigare du troligen kommer att kunna hitta och den följer det vilda landskapet vid den fransk-italienska gränsen. Är du inte nöjd med den här vägen där bergsvyer och utsikt över havet bara är förnamnet har vi inget bra förslag på alternativa vägar. Klicka igång videon nu!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *