Under i värmen – Snickers 37.5 underställ

Ibland hittar man saker där man minst anar. Arbetskläder och hojkläder är sällan detsamma men efter att ha råkat finna mig i situationen där mitt vanliga underställ luktade unk så provade jag ett från Snickers arbetskläder.


Skillnaden jag upplever mot vanliga underställ är att detta känns ”tjockare” och därtill transporterar bort fukt bättre än mitt gamla av vanligt tunt polyester. Tar man av sig jackan efter att ha stannat vid fiket så är överdelen torr på ett kick. Nackdelen är att du måste vänja dig lite med känslan av att ha en ”collegetröja” på dig.

Värt att tänka på vid val av underställ är den ”spaltbyggnad” som underställets tjocklek kan innebära. Det är snarare den än Snickers ställ jag vill tipsa om.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *