Två nya hjälmar av och för dig med KTM

KTM Powerwear har nu två nya hjälmar, X-Sprit III samt Hornet Adventure, i sitt sortiment. Hjälmarna tillverkas av Shoei men har lackeringar som matchar KTM:s färgmönster och tillverkas exklusivt för KTM.

KTM X-Spirit III är främst tänkt för dig som kör en sportmodell med kraftigt framåtlutad körställning och har samma specifikationer som Shoeis topphjälm X-Spirit III. Komposithjälmens skal görs i fyra storlekar i materialet AIM+. Visiret kan förses med rip-off och lutningsvinkeln kan justeras. Hjälmen finns i storlekarna XS – XXL. Referensvikt 1 415 gram. Du kan läsa mer om hjälmen här.

KTM Hornet Adventure är som namnet antyder en hjälm avpassad för off-road och har även den ett skal i AIM+. Även Hornet Aventures skal tillverkas i fyra storlekar och finns i storlekarna XS – XXL. Stängning med D-öglor. Referensvikt 1 510 gram.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *