Steve McQueens Husqvarna från On any Sunday säljs

På jakt efter en legendarisk hoj? Då har du chansen nu när auktionsfirman Bonhams i Los Angeles har lagt ut den legendariska Husqvarna från 1970 som ägdes av “King of Cool” Steve McQueen och kördes i den likaledes legendariska filmen On any Sunday till försäljning. Samma motorcykel fanns även på omslaget till Sports Illustrated.

Tillhörande dokumentation som registreringsbeviset från California Department of Motor Vehicles där det framgår att köparen var Solar Productions, vilket var McQueens produktionsbolag, McQueens anmälningsblankett till Saddleback 500 Senior Race 1970 samt en lyckopeng förseglat i en plastask, ett ocirkulerat encentsmynt från 1960 som fanns mellan motorn och ramen ingår. 1960 föddes Steve McQueens son Chad.

Auktionsdatumet är utsatt till den 6 oktober och försäljningen sker i Barber Motorsports Museum i Birmingham, Alabama.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *