Glenn Irwin blir kvar i Be Wiser Ducati

Glenn Irwin kommer att vara kvar i teamet Be Wiser Ducati i Bennetts British Superbike Championship under 2019.

Efter det att lagkamraten Shane Byrne blev utesluten efter en olycka på Snetterton öppnades möjligheten upp för Glenn Irwin att få denna chans. Glenn Irwin är först ut att bekräftas ingå i Bennetts BSB-team för 2019.

Just nu har Irwin en sjätteplats i rankingen men hoppas på en bättre placering efter det han tog en andraplats på senaste Snetterton.

– I thought things were moving fast this year and a few other teams had been in contact in the run up to Knockhill but my heart and head were at PBM. I knew we’d be having discussions in the coming weeks, but not much had been said!

Glenn Irwings hemsida hittar du här.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *