Friends blir ny arena för MC-mässan 2019

MC-mässan 2019 flyttar efter många år från Älvsjömässan till Friends Arena i Solna. Det är en anrik period som nått sin ände men även mässlokalerna i Sollentuna har funnits med i kalendern sedan den lilla lokalen Ostermans marmorhallar inte längre kunde svälja publik och utställare. De två senaste gångerna har motorcykelmässan kombinerats med Bilar som jobbar samt Stockholm Lifestyle Motor Show och den sista helgen i januari blev Stockholm Motor Weekend.

Att mässan i Stockholm byter plats är tänkt att ge nya möjligheter till detta startskott på säsongen där det mesta som är av intresse för motorcyklister finns samlat på en och samma plats. Utöver alla nyheter på motorcykelsidan finns förstås all kringutrustning där utställarna som vanligt kämpar om uppmärksamheten. Men mässan handlar lika mycket om att vara ett socialt arrangemang där planerna för sommarens äventyr dras upp.

– Friends Arena ger oss nya möjligheter att utveckla mässan till en helhetsupplevelse för besökarna, säger Niklas Kristoffersson, VD för arrangerande Motorcykelbranschen, McRF och fortsätter Vi tror att flytten till Friends arena kommer att både ge ett lyft för den traditionella publiken och samtidigt locka en ny publik.

Friends Arena är dessutom lättare att nå, både med eget som med kollektiva färdmedel och MC Mässan 2019 kommer hållas 25-27 januari.

På MC-mässans Facebook samt hemsida kan du följa deras planer.

Comments
  1. sprithitler

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *