Dags för äventyr i Säfsen i september

Japp, det blir återigen Adventure Days i Säfsen i september, den 13-16 närmare bestämt. Arrangemanget har vunnit stor respekt som både en spännande äventyrsupplevelse i vildmarksparadiset Säfsen i södra Dalarna samtidigt som du har chans att bli en bättre och säkrare förare.

Under fyra dagar i natursköna Säfsen bjuds det på förarutbildningar, guidade grusturer i alla svårighetsgrader, äventyrliga provkörningar av nya motorcyklar, föredrag om resor och teknik, GPS-utbildningar och en hel del annat som att du träffar hundratals likasinnade äventyrsmotorcyklister.

Boendet sker i Säfsens timmerstugor och alla måltider under hela evenemanget ingår. Priserna börjar på 3 695 kronor beroende på boendestandard som exempelvis eget rum. Här hittar du hela prislistan.

Det är Touratech Experience och BMW Motorrad som arrangerar evenemanget som är anpassat för offroad och äventyrsmotorcyklar. Svårighetsgraden varierar så att både nybörjaren vars däck aldrig synat grus till den erfarna grussmiskaren som söker en utmaning får sitt lystmäte tillgodosett. Alla är välkomna oavsett fabrikat på motorcykeln, även om det finns vissa begränsningar för rena crossmaskiner. (Bildcred: Adventuredays)

Här kan du kolla vidare!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *