Stämning för den motorfrälste

När kvällningen kommer och regnet slår mot fönstret är det dags att ta fram de handgjorda ljusen och skapa lite stämning. Därför finns Flying Tiger, tvåtaktsdoft på burk, bara att öppna locket och ta fram tändaren. För doften kommer när det stämningsfulla ljuset tänds och tvåtaktsaromen sprider sig in i varje hörn av rummet. Stämningen lär infinna sig tämligen omgående!

I synnerhet på vintern när tvåtaktaren står isärplockad i garaget är doften extra välkommen. Vem vill inte sätta sig ner med en bärs, titta på någon lämplig youtube-film med härliga braaap och också kunna känna den sanna motordoften?

Nu invänder säkert någon förståsigpåare att motorcyklar mestadels är fyrtaktare men det är inte så relevant. Motordoft är motordoft! Försök och känna den i något charmlöst elektronikpaket på fyra hjul, det vi brukar kalla bil. Ingen stämning alls. Tänk istället go kart eller off road.

Ljusmassan innehåller förstås Klotz R-50 race oil men även naturliga doftämnen och sägs vara rena hälsokuren jämfört med alternativet att tända eld på en burk med ren olja. Eller för den delen att stå bakom ett avgasrör. Inga grannar kan ju heller klaga när du bara tänt ett ljus för stämningens skull.

Dessutom ser förpackningen ut som man kan förvänta sig när målgruppen är motornördar. Storleken räknas förstås i pint, en per burk. Gillar du att inviga någon i motorlivets förtrollande värld är det dessutom en utmärkt present, som de säger i reklamen:

The one and only, Flying Tiger original – 2 Stroke Smoke Candle.

Var du kan köpa dem? Klicka här! De skickar även till Sverige!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *