Schuberth först med integrerad ljudanläggning

Schuberth och Sena har inlett ett samarbete för att skapa ett enklare sätt för kommunikation, musik och navigation. Det nya systemet kommer att presenteras på Intermot i Köln som hålls den 3-7 oktober 2018.

Visserligen finns det otaliga system på eftermarknaden samt förberedda hjälmar men nu blir det fabriksmonterat och Schuberth M1 hävdas vara den första med ett komplett system som bara är att koppla ihop med övriga enheter.

– Within a very short period of time, Sena developed a communication system with us that will set new standards in the industry. We will be presenting the system to the public along with two new Schuberth helmets at the INTERMOT trade show in Cologne in early October, skriver Jan-Christian Becker, CEO på Schuberth Group i ett pressmeddelande.

– Schuberth and Sena are similar in many respects. Both are innovative, and rank among the technology leaders and place great importance on customer satisfaction. Together, we’ll inject fresh impetus into the field of in-helmet communication, skriver Tae Kim, CEO på Sena.

Schubert har tillverkat hjälmar sedan 1940-talet och den första hjälmen för motorcykelbruk gjordes 1954. Det finns även en rad andra hjälmtyper i sortimentet som arbetshjälmar, polishjälmar, hjälmar till brandkåren och för formula 1.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *