Ny Ténéré 700 spionfotograferad i Milano

Att det är en ny Yamaha Ténéré 700 på gång är inte någon väl förborgad hemlighet. Först visades en koncepthoj, T7 concept, upp på EICMA i Milano 2016 och sedan visades en ny version med massor av carbondetaljer, Ténéré 700 World Raid prototype, upp på samma mässa ett år senare.

Rykten gör gällande att den kraftigt maskerade hoj som en fotograf lyckades få en bild av för dryga månaden sedan i centrala Milano, inte långt från Yamaha Racing centers huvudkontor, ska vara en förklädd Ténéré 700 i slutskedet av utvecklingen.

Basen för den nya adventure sport Ténérén ska enligt dessa rykten och bilder vara en Yamaha MT-07 med en 689 kubik stor parallelltwin på 75 hästkrafter.

Tror du att det är den nya Yamaha Ténéré 700 2019 som syns på bilden?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *