Nordligt rally för dig med en 20-åring

Now is the time for the next big adventure of your life! 

Ja vi vet. Det här är en svenskspråkig sida men nog kan man ibland unna sig att låna en arrangörs slogan. The Baltic Sea Circle är ju också en smula speciellt och enbart till för dig som har du en hoj av 1998 års modell eller äldre. Vill du delta så är det hög tid att bege dig till Hamburg! Det är nämligen där som starten för ”världens nordligaste rally” går den 16 juni.

Uppgiften är att åka Östersjön runt utan att köra på några motorvägar och deltagarna kommer att få uppleva en rad spännande platser och dessutom midnattssolen i 16 dagar. De 750 milen kommer nämligen att visa på allt från den nordliga naturen till typiskt östeuropeiska städer med sina typiska hyreskaserner. Lofoten, Nordkap, Murmansk, Sankt Petersburg, Tallinn och Kaliningrad är de orter som anges på affischen men det blir förstås betydligt fler platser än så. Kanske blir det ett besök på Rommels övningsfält inför ökenkriget i WW2 för det ligger faktiskt vid Östersjön.

Låter det häftigt? Visst kan du åka med en nyare hoj också men då blir det inte som deltagare i rallyt förstås. Att åka runt Östersjön är faktiskt en underskattad resa!

Här hittar du rallyts hemsida!

Tycker du det skulle vara häftigt att köra runt Östersjön?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *