Kappa skapar sällskap

Italienska Kappa har tillverkat motorcykeltillbehör sedan 1956, exempelvis packfickor och vindrutor, men långt ifrån bara det. Förmodligen är de dock ensamma om att ha en gratis app för både  iOS och Android som gör det enklare att komma i kontakt med andra hojåkare.

Appen kan logga din resrutt, inklusive fart och tidpunkt, när du är ute. Sedan kan du ladda upp turen och andra kan kopiera din extremtrevliga söndagstur. Därigenom får du också tillgång till andras extremtrevliga hojvägar. Sedan är det bara att hoppas på turen att ni har samma smak om vad som är extremtrevligt.

Men med hjälp av nämnda app kan du även komma i kontakt med andra apphojåkare i närheten via ett samtal eller sms.

Så fort du laddat ner nämnda app är det bara att sätta igång och sällskapa med andra appister.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *