BMW Motorrad Days, för dig som vill uppleva något häftigt

Gillar du BMW:s motorcyklar över allt annat ska du inte missa BMW Motorrad Days i Garmisch-Partenkirchen den 6 – 8 juli 2018. Där kommer du att möta runt 40 000 likasinnade som också vill vara med och festa och dela erfarenheter under de tre dagar träffen pågår. Välkända profiler inom motorcykelvärlden kommer att blanda sig med deltagarna och kanske har du turen att kunna byta några ord med någon av dem.

Vill du kolla in de senaste motorcyklarna från BMW kommer de att finnas att klämma och känna på eller varför inte provköra och gillar du mer att sitta framför lägerelden och småprata eller lyssna på livemusik finns det som alternativ. Programmet är så omfattande att det kommer att finnas aktiviteter oavsett vilken inriktning man har på sitt motorcykelintresse eller om man är yngre eller äldre.

När det gäller stuntshowerna måste den nämnas lite extra. Du kan exempelvis se BMW Drift Show med Ritzmann Motorsport, fristilsartisterna Mattie Griffin och Dirk Manderbach, uppleva motodromuppvisning hålls i världens äldsta motodrom på historiska motorcyklar. Räkna med hög klass på underhållningen!

I Custom Village kommer du att kunna kolla in ombyggda motorcyklar, få idéer och hitta det du letat efter till din egen hoj. Här blir det också livemusik när kvällningen kommer.

Gillar du mer att komma ut i naturen och se vad en adventurehoj duger till kan få instruktioner av professionella förare vid berget Hausberg. Självklart finns möjlighet att välja svårighetsgrad så att både erfarna och nya förare ska ha glädje av detta.

Träffen, som är gratis att besöka, ordnas i år för artonde gången.

Den natursköna platsen ligger alldeles vid Tysklands högsta berg, Zugspitze. För dig som inte hunnit utforska Bayerns underbara hojvägar än finns möjlighet att följa med på organiserade utflykter i alpvägarnas fascinerande vindlande värld. För att verkligen hitta godbitarna är guiderna väl förtrogna med området runt Garmisch-Partenkirchen, ett av de vackraste områdena i Tyskland och du kan välja mellan hel- och halvdagstur varav vissa till och med är speciella panoramaturer.

(Bildcred: BMW)

Här hittar du BMW:s hemsida om träffen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *