Då tuffar vi vidare igen! Nyåteröppnat på Braaap!

Henning, mannen bakom braaap. Här framför en av sina hojar, en BMW C1.

Den fånigt leende mannen är Henning. Det är han som ligger bakom Braaap. Här i metropolen Ruskträsk framför en av sina hojar, en BMW C1.

Hej! Då var vi igång – igen!
– Igen?!?
– Ja! Igen! Braaap öppnade första gången 2013 och har sedan dess dansat iväg från mig till min gode vän Robert som återöppnade sajten 2015. I vintras meddelade Robert att han ville ta hand om familj och andra viktigare saker. Ja, då tog jag över rodret och återöppnar igen.

Av de gamla artiklarna har vi inte sparat så mycket men nytt fylls ju på efterhand. Några av de gamla artiklarna återpubliceras varefter. I skrivande stund är det inte mer än tre sidor artiklar men vi fyller på efterhand.

Braaap skall vara en lite laid back mc-nyhets- och underhållningssajt. Jag skriver lite texter och andra kompisar hjälper mig. Vi lägger upp allt från roliga klipp till arga debattartiklar och jag hoppas att ni håller både med och emot. Vi ska provköra lite hojar och kolla in vad som kommer på marknaden och vad som händer i handeln. Med mera.
Tanken är att på Braaap ska du hitta kul grejer om motorcykeln och kringlivet. Dock kommer vi vara kassa på att följa racing och vad som händer i customhojarnas förkromade land. Men, det är skillnad på Kustom och Custom. Byggen gillar vi…

Det är ingen idé att jag babblar vidare här, det är inte mig du vill läsa pratandes om sajten.

Klicka runt och tipsa polarna om du tycker sajten är bra. Tycker du att den är kass är det bra att säga till mig.

Var medveten om att sajten inte är i sitt sista designmässiga format. Lite är kvar att göra och sajten kan se annorlunda ut när som helst!

Välkommen!

HENNING SVEDBERG

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *